Pripremanje I Dezinfekcija Zemljista U Plastenicima Poljoprivredne Novosti

Dubaikhalifas.com -

Here is a listing of images best that people notify and show to you. All of us find a great deal of pictures although we only present the particular pictures that people think are the finest image.

The images is regarding demo when you such as image please purchase the unique gif. Support this artist by purchasing the first compact disk so the performer offers the most effective picture as well as keep on doing work.

Pripremanje I Dezinfekcija Zemljišta U Plastenicima Poljoprivredne

Pripremanje I Dezinfekcija Zemljišta U Plastenicima Poljoprivredne

Nephodno je navlažiti zemljište od 60 do 70 % vlage, a zatim rasturiti granule preparata ravnomerno na celoj površini. u procesu dezinfekcije je neophodno zemljište pokriti folijom i držati od 7 do 35 dana u zavinosti od temperature. vrlo je bitno napomenuti da neadekvatna količina vode može dovesti do slabe aktivacije preparata. Preparati za dezinfekciju zemljišta. postoji više preparata koji se mogu koristiti u tu svrhu, a ujedno daju odlične rezultate u procesu dezinfekcije. jedan od takvih preparata je na bazi dazometa fumigant, koji se može primijeniti, kako na otvorenom polju, tako i u plastenicima i staklenicima. pri primjeni ovog preparata, koji se. Kemijska dezinfekcija. ovaj način podrazumijeva primjenu kontaktnih fungicida ili fumiganata. kontaktni fungicidi djeluju svojim dodirom na patogene u zemljištu, odnosno na parazite u površinskom sloju. "primjenjuju se rasturanjem preparata po površini zemljišta, miješanjem sa zemljom, kao i zalijevanjem biljaka i zemljišta suspenzijom. Vrlo je važna i dezinfekcija zemljišta u plasteniku. kod proizvodnje povrća u plastenicima potrebno je poštovati plodored, kako ne bi došlo do nagomilavanja štetočina i prouzrokovača oboljenja. zbog toga se može iskoristiti pažljivo planiranje rotacije usjeva u nekoliko plastenika, što zavisi od broja plastenika. Jedan dio poljoprivrednih proizvođača svake godine uklanja površinski dio zemljišta debljine 5 do 10 cm i dodaje novi sloj zemljišta. ovo je veoma skup postupak. kod proizvodnje povrća u plastenicima potrebno je poštovati plodored kako ne bi došlo do nagomilavanja štenika i uzročnika bolesti. zbog toga se može iskoristiti pažljivo.

Naslovna Poljoprivredne Novosti

Naslovna Poljoprivredne Novosti

Tretman zemljišta. jedan deo poljoprivrednih proizvođača svake godine uklanja površinski deo zemljišta debljine od pet do 10 cm i dodaje novi sloj zemljišta. ovo je veoma skup postupak. kod proizvodnje povrća u plastenicima potrebno je poštovati plodored, kako ne bi došlo do nagomilavanja štetočina i prouzrokovača oboljenja. zbog. Konačno bagrem! miloš stojanović 1. jula 2022. 0 34 1 minute read. posle nekoliko sušnih i slabih godina, pčelari su dočekali proleće leto 2022. i konačno lepe prinose bagremovog meda. bagremov med je najpoznatija vrsta meda u srbiji, neki kazu da je najkavlitetniji, neki da je najpoznatiji, neki da je najlepsi, ali svakako bagremov med. Dezinfekcija zemljišta je jedna od najvažnijih i osnovnih fitosanitarnih mjera u plasteniku kojom se uništavaju paraziti, insekti, nematode i sjeme korovskih biljaka. 8.547. 579. 0. za uspješnu poljoprivrednu proizvodnju bila ona konvencionalna ili organska i bila ona intnezivna ili ekstenzivna vezuju nas i odgovarajuće fitosanitarne mjere.

Naslovna Poljoprivredne Novosti

Naslovna Poljoprivredne Novosti

Čišćenje I Dezinfekcija Plastenika

ova animacija na svima prijemčiv način prikazuje kako se vremenom degradira oranični sloj zemljišta. sterilizacija zemljiŠta u plasteniku nematode gljivice bakterije seme korova sve kako ? sve o formiranju plastenika u nekoliko minuta. precizna poljoprivreda plastenik, enorman urod, 2018. plastenička škola. jedna od vrlo važnih mera za uspešnu plasteničku proizvodnju je dezinfekcija zemlje u plasteniku. postoji preparat, basamid ntv "arena", bijeljina ntvarena live facebook ntv.arena. jesen je idealno vreme da započnete svoj jestivu ili ukrasnu baštu i razbijemo početničke predrasude da se samo u proleće u hali 1 beogradskog sajma čiste se kompletno sve površine dostupne pacijentima, od kupatila, podova, sale za ručavanje, tuš prilog o jednostavno rezenju za dezinfekciju velikih povrsina i zapremina prostora. prošle nedelje smo u jagodini posetili jednog od najvećih i najmodernijih profesionalnih povrtara u tom delu srbije. on u svojoj plastenici #vrtlarstvo #sadnja najefikasnije sredstvo protiv larvi, puževa, rovaca i gusjenica. najjeftinije sredstvo kojim možete

Related image with pripremanje i dezinfekcija zemljista u plastenicima poljoprivredne novosti

Related image with pripremanje i dezinfekcija zemljista u plastenicima poljoprivredne novosti

Comments are closed.